E1 Trail

van Nord Cape naar Capo Passero - Sicilie

Back to overview

E1 wandelroute loopt door zeven landen en is 8500km lang/kort. De omtrek van de aarde is 40.000km en de E1 is bijna 1/5 deel daarvan. Mmmm, dat is best wel lang.... maar wel een mooie uitdaging.

Daniel op Thanksgiving opgezocht

Daniel op Thanksgiving opgezocht in Duitsland. Hij loopt namelijk nu de E1 trail.
http://www.predictablylost.com

Ik was Daniel al een tijdje aan het volgen omdat ik zelf volgend jaar de E1 wil gaan lopen. Hij schrijft leuk en is enthousiast maar toen hij in de donkere bossen in Duitsland liep las ik een zekere zwaarte. Ben of fora gaan inventariseren wie er in de buurt woont van de trail, maar dat viel niet mee.

Op thanksgiving zelf de camper afgeladen en ben gaan rijden naar Duitsland. Het doel was een thanksgiving maal koken langs de trail maar door een ongeluk op de weg was ik 6 uur vertraagd.
Heb Daniel ge-app-ed dat het en after thanksgiving ontbijt gaat worden. Ik ga het namelijk niet redden binnen een schappelijke tijd om elkaar te treffen.

Het was super gezellig. Waar haalt Daniel toch die glimlach vandaan. Hij neemt alles hoe het gaat, hoe relax kan je zijn?

Twee biefstukken met twee zakken krieltjes, een bak sla en een berg sinaasappels. Een vitamine, calorie├źn inhaal slag kon hij maken.
Voldaan en opgewarmd kon hij zijn reis voortzetten. Ik wens hem heel, heel veel succes mijn zijn reis.

Hike Safe.

Zie 1:40 minuut op youtube.

  • © 2021 GosHikes | Created by GoSys.nl